Tervező vagy és csatlakozni szeretnél?

A Paloma Artspace a 2014-ben indult Paloma-udvar történetének új fejezete, ahol hazai tervezők, művészek alkotnak közösséget, saját stúdiók, műhelyek működtetésével. Célunk, hogy a Paloma Artspace mindig nyitva álljon a nagyközönség (és persze a szakma) számára, inkluzív betekintési lehetőséget biztosítva a magyar design világába. Jelenleg több mint 50 haza tervező termékei érhetőek el 10 bemutatótermünkben. A különböző szobák lakói között találunk ékszerkészítőt, textiltervezőt, keramikust, öltözék tervezőt, ötvöst, bőrdíszművest, festőt, grafikust  és közösségi varrodát is, így a termékek mindenkit megszólíthatnak függetlenül kortól, nemtől, vagy attól, hogy hazai vagy külföldi vásárló.

Mottónk: közös • alkotó • tér

Állandó nyitvatartásunk, a folyamatosan zajló élet szándékaink szerint mozgalmas, kedvelt csomóponttá teszi majd a házat, hiszen a lokáció miatt nagy az átmenő forgalom, így minden adott ahhoz, hogy a budapesti design-szcéna ikonikus pontja legyünk a továbbiakban is. A közösségépítés mellett eseményekkel, workshopokkal, kiállításokkal, tematikus sétákkal is várjuk az érdeklődőket, de fiatal, pályakezdő vagy akár még hallgató tervezők számára mentorációs, inkubációs szolgáltatást is biztosítunk, emellett tagjaink számára lehetőség van menedzseri szolgáltatások igénybe vételére is.

Várható eseményeink, kiállításaink, illetve a városszerte átívelő kollaborációink nem csak láthatóságot kínálnak a budapesti design-szcéna alkotóinak, de erősítik is azt a párbeszédet, ami a szakmában jelenleg is zajlik. Nyitottak vagyunk bármilyen külső projekthez való csatlakozásra, miközben organikusan épülünk a kerület mindennapjaiba.

Várjuk azon tervezők jelentkezését akik elhivatottak, jól tudnak csapatban dolgozni, nyitottak az együttműködésekre, szeretnék tervezői pályafutásukat kiteljesíteni és hajlandóak ennek érdekében tenni is. További információkért kérlek írj a palomaartspace@gmail.com címre.