Korábbi workshopok

2024.02.24 Paloma Szombat 

Paloma Szombat / gyerek-workshop és körbevezetés a Palomában

Szeretnél körbenézni a Palomában, miközben a gyerkőc jó kezekben van, esetleg valami kreatívat csinál? 🖌️ Akkor gyertek el az első Paloma Szombatra! 👩‍👧 Február 24-én tematikus napot tartunk, ahol 10 és 12 órától egy-egy turnusban lehet részt venni a programokon:

🍪 először csemegézhettek a büfé-asztalról

 👜 ezután amíg Téged körbevezetünk és bemutatjuk a tervezőket, műhelyeket

🎨 addig a gyerekek számára a workshop-szobában kreatív foglalkozást tartanak tervezőink:

10.30-tól 12.00-ig Ráskai Szabolcs képzőművész közreműködésével minden gyerek elkészítheti a saját hegyekkel tarkított vászontáskáját sablonok, különböző színű akrilfestékek, szivacsok segítségével. Az alkotás natúr színű, 100% pamut, füles vászontáskára készül. A színek és formáknak csak a képzelet szab határt. Az elkészült vászonszatyor hazavihető és örömmel használható.

12.30-tól 14.00-ig Szilaj Eszter tart gyerekek számára előkészített alapanyagokból tűzzománc foglalkozást ahol először a tűzzománcozás varázslatos világáról mesél Eszter majd pedig jön az alkotás: csiszolás, festés égetés. ' tárgy készíthető a workshop alatt amely lehet nyaklánc vagy kulcstartó esetleg hűtőmágnes vagy könyvjelző. A workshop végére a kiégetés is megtörténik, a kész darab azonnal hazavihető.

A Paloma Szombat workshopokon való részvételt min. 8 éves kortól ajánljuk.

📍Hol?

Paloma Artspace (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16.) félemelet, 10-es bemutatóterem (workshop szoba)

📆 Mikor?

2024 február 24. (szombat) 10.00 – 12.00 vagy  12.00 – 14.00

👉 Részvétel:

A workshophelyiség méretéből adódóan turnusonként max. 10 gyereket tudunk fogadni. A részvételi díjat a workshopon résztvevők gyerekek száma után kell fizetni:  6.500 Ft/fő/turnus. Jelentkezni a palomaartspace@gmail.com címen tudsz. A workshopon való részvétel feltétele a részvételi díj előzetes megfizetése. Az utaláshoz szükséges adatokat a válasz emailben küldjük és a jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezési sorrendjében tudjuk fogadni.  A befizetett díjat lemondás esetén a workshopot megelőző 7. napig tudjuk visszatéríteni. A részvételi lehetőség átruházható más nevére. A szülő(k) számára a vezetett sétán való részvétel korlátlan és ingyenes.