ÁLTALÁNOS WORKSHOP TUDNIVALÓK

A Paloma Artspace egyik 30 négyzetméteres bemutatótermét kézműves workshopok számára tartjuk fent. A Room 10 elnevezésű, emeleti workshop helyiségben maximum 10 fős csoportok ismerkedhetnek meg például az illat bon-bon vagy a tűzzománcékszer-készítéssel, kalligráfia alapjaival, kerámia vagy mandala festéssel. A workshopokon való részvételhez jellemzően semmilyen speciális tudás vagy előképzettség nem szükséges. Ettől eltérő esetben minden szükséges feltétel részletesen szerepel az adott workshop adatlapján.

A workshopokat hazai tervezők, alkotók tartják. Ők vagy egyébként is jelen vannak termékeikkel a Paloma Artspace valamelyik bemutató termében vagy külsős, meghívott tervezőként tartják a foglalkozást. 

Az események legfrissebb listájáért kövesd Facebook- és Instagram-oldalunkat!

Aktuális workshop kínálatunkat itt is megtekintheted.

Nyitottak vagyunk arra is, hogy a bemutatótermek tervezőin túl, külsős tervezők is vegyék birtokba a teret. Ezesetben kérlek írj nekünk a palomaartspace@gmail.com címre.

Fontos információ: 

A workshop megszervezése, alapanyagok biztosítása, a lebonyolítás minden esetben a workshopot vezető személy feladata, a Paloma Artspace csak a helyszínt biztosítja. A résztvevők személyi és anyagi biztonságáért is ő felel ezért minden résztvevő köteles a workshopot vezető személy biztonságra és vagyonvédelemre vonatkozó utasításait betartani.